1972

sirene BRT-TV show ‘De Gulden Zeezwaluw’.
‘Hit 72’ een prestigieus festival tussen provincies met verschillende bekende artiesten die het tegen elkaar opnamen. Elk met een nieuw origineel nummer. Er was ook een aparte prijs voor de ploegen die werd gewonnen door ons ‘De Antwerpse ploeg’. Met Samantha, Norma Hendy, Peter West & Bobby Ranger. Finale was in de mooie Schouwburg van Brugge
hit72l
‘Fase Nacional del Festival Internacional de la cancion in Menorca. Win zilver met het nummer ‘Never, never leave me’. Mijn eerste Spaanse plaat verschijnt: ‘Vamos a la Fiësta’.

1973

‘Nordringfestival’ een jaarlijks radiofestival. Dit jaar in Nederland. De BRT Radio ploeg werd gestuurd met een speciaal programma ‘Flight ‘73’ geschreven door radio producer Ward Bogaert. In de diverse rollen: Connie Neefs, Norma Hendy, Tonia, Dirk Buysse, de Bob Boon Singers en Louis Neefs. nordring

1974

Coupe d’Europe Musical’ Festival in Oostenrijk met ploegen uit gans Europa. Wij vertegenwoordigden België met Ann Michel en Connie Neefs. En wij brachten de grote beker mee naar huis! Coupe
Nog een ander radio festival in Lublijana in Joegoslavië waar ik voor de BRT Radio mijn opwachting mocht maken.
Joegoslav

1974

‘Yes-Festival’ te Oostende in het Casino. BRT team met Raymond Van Het Groenewoud & Bien Servi en Ignace Baert.
yes1
 yes2

 1975

Diverse tournees met de Südwestfunk Big Band, met basis in Baden-Baden. Deze tournees brachten me over heel Duitsland en Oostenrijk. histor2

 1975-1980

 Radio 2 producer Bert Van Hoorde vroeg me om deel uit te maken van het presentators-team Ro Brums en Jo Met de Banjo, om jaarlijks tot 1980, elke zomer Kust-side-story te maken voor radio 2.
 histor6

 1975

 Nordringfestival’ te Noorwegen. Tezamen met Raymond Van Het Groenewoud, Bien Servi en Ignace Baert gingen we naar Oslo. Het programma ging heel Europa door en wij hadden een geweldige tijd in Oslo.
 1975
 Eurosong 1975. Daar gaan we weer; voorrondes voor het Eurovisie Songfestival. Eén van de nummers die ik bracht was ’t Is Over’ tezamen met The Pebbles. Ann Christy wint met ‘Gelukkig zijn’. Ik krijg een platencontract aangeboden in Nederland bij Jack Jersey en er verschijnen verschillende platen door hem geproduced, zowel in Nederland als in Vlaanderen. Diverse radio én TV optredens in Nederland volgen.
 the-pebbles
 Op tournee naar Suriname, kolonie van Nederland, net voor de onafhankelijkheid.

 1976-1982

 Radio producer Jos Baudewijn vraagt me om ‘Piekuur’ en daarna ‘Vlaanderen Boven/Meer muziek’ te presenteren, wat ik elke week doe, op woensdag rechtstreeks vanuit de studio’s te Antwerpen.
 histor17

 1976

 BRT TV – vraagt aan de Nederlander Henk van Der Molen om een musical te schrijven ‘Of zal ik eens een sprookje uitvinden’. Ik krijg de rol van heks. Henk Van Der Molen nodigt me daarna uit om als gast op te treden in de TV Shows van Martine Byl voor Tros-Tv.
 histor16
 histor9 BRT-TV vraagt me om de hoofdrol te spelen en zingen in de Amerikaanse kameropera ‘Hallo is daar iemand’. Mijn tegenspeler is Walter Coomans die vaste solist is in de Brusselse Munt. Regie is in handen van Kris Betz.
 Op audiëntie bij de Marahishi, die een bezoek brengt aan Antwerpen (de Beatles achterna)!
 histor7

 Diverse bezoekjes aan Benidorm waar ik optreed in The Belroy club van Jo Leemans.

histor8

Boekingsinformatie

MICHA MARAH
B O E K I N G E NTel. +32(0)475 20 40 20
micha.marah@skynet.be

En alle erkende boekingskantoren